امروز : پنج شنبه 1 آذر 1403
برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات
چهار شنبه 20 تیر 1403 0
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار می کند:
کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات
همراه با مراسم تقدیر از واحد های برتر صنایع غذایی استان فارس
زمان: 2 و 3 آبان ماه 1403
مکان: شیراز خیابان ساحلی غربی، مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز
پیش ثبتنام و مهلت ارسال چکیده مقالات تا 15 شهریور ماه 1403
آدرس سایت: wbgp.sums.ac.ir
ایمیل: wbgp.@sums.ac.ir
محورهاي همايش 1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی نقش محیط های دانشگاهی ارتقاء فرهنگ عمومی فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات اخلاق در تولید گندم و غلات سالم فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات 2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند غنی سازی آرد و فراورده های غلات پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان 3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات 4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات 5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها آنزیم ها استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و ... روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان روش های کاهش ضایعات نان بسته بندی های نوین بسته بندی های هوشمند 6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران 7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار 8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک 9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات 10- عوامل موثر در تولید گندم مناسب برای تهیه نان کامل عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و ... عوامل بهزراعی و بهنژادی
پایان پیام / 4436
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
بیانیه هفت محوری استاندار فارس
اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز
هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد
آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز
اخبار مرتبط
جدیدترین اخبار
مدل موفق ایجاد اماکن گردشگری در بافت تاریخی که موجب پویایی محل شده است/مدیر هتل بوتیک شاه ...
گردشگری ورزشی سومین شاخه درآمدزای گردشگری جهان
موافقت با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری
افزایش پرواز های هفتگی فرودگاه بوموسی
باز آفرینی و تبدیل محله های قدیمی در شهرداری منطقه 11 شیراز به محله های گردشگری
همه افراد باید در اقدامات فرهنگی دخیل باشند
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن