امروز : شنبه 3 خرداد 1404

  • گنجینه فارس
  • 'گردشگری
    • میراث فرهنگی
    • سوغات و صنایع دستی
    • گردشگری مذهبی
    • گردشگری سلامت
    • رویدادها
    • زیرساخت ها
    • سواد گردشگری
    • جاذبه های گردشگری
    • اقتصاد گردشگری
  • فرهنگی
    • فرهنگ و اندیشه
    • آیین
    • دین و قران
    • ایثارو مقاومت
    • رسانه و مطبوعات
    • ادبیات و کتاب
  • سواد گردشگری
    • گردشگری سیاه وجنگ
    • گردشگری روستایی
    • گردشگری تجربه محور
    • گردشگری ماجراجویانه
    • گردشگری شهری
    • گردشگری دریایی
    • گردشگری اقوام و عشایر
    • گردشگری هوایی
    • گردشگری صنعتی
    • گردشگری علمی
    • گردشگری ورزشی
    • طبیعت گردی
    • گردشگری خوراک و نوشیدنی
    • گردشگری تاریخی و فرهنگی
    • گردشگری کشاورزی و مزرعه
    • گردشگری سلامت و پزشکی
    • سوغات و صنایع دستی
    • سواد گردشگری
    • اقتصاد گردشگری
    • گردشگری رویداد
    • گردشگری دینی و مذهبی
  • هنری
    • مفاخر
    • موسیقی و هنرهای تجسمی
    • سینما و تئاتر
    • رادیو و تلویزیون
  • اجتماعی
    • دانش و فناوری
    • شهری
    • تاریخ
    • سلامت
    • آسیب های اجتماعی
    • حقوقی و قضایی
    • آموزش و پرورش
    • زنان و خانواده
    • محیط زیست
    • کودک و نوجوان
    • اجتماعی
  • علمی
    • پزشکی
    • منابع طبیعی
    • علم و فناوری
    • رویدادها
    • دستاوردهای علمی فارس
    • مفاخر فارس
    • ارتباطات و فن آوری اطلاعات
    • اطلاعات عمومی و دانستنی ها
  • سیاست
    • سیاست خارجی
    • سیاست داخلی
    • انتخابات
    • بین الملل
    • استان فارس
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • دولت و مجلس
  • اقتصادی
    • اقتصاد کلان وبودجه
    • خودرو
    • بورس
    • بانک و بیمه
    • عمران و توسعه
    • تعاون و اشتغال
    • راه و مسکن
    • صنعت، تجارت، بازرگانی
    • کشاورزی
    • نفت و انرژی
  • ورزشی
    • سایر رشته های ورزشی
    • فوتبال
    • کشتی و وزنه برداری
    • ورزش های رزمی
    • توپ و تور
    • ورزش بانوان
  • شهرستان ها
    • میمند
    • فیروزآباد
    • شیراز
  • چند رسانه ای
    • موشن (گرافیک متحرک)
    • داده نما
    • کارتون
    • فیلم
  • عکس
  • فیلم
رسانه علمی فرهنگی گردشگری گنجینه فارس

برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

  • >
  • علمی >
  • رویدادها

برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

چهار شنبه 20 تیر 1403     0

کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات 2 و 3 آبان ماه 1403 در شیراز برگزار می شود.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار می کند: 

کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

همراه با مراسم تقدیر از واحد های برتر صنایع غذایی استان فارس

زمان: 2 و 3 آبان ماه 1403

مکان: شیراز خیابان ساحلی غربی، مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز

پیش ثبتنام و مهلت ارسال چکیده مقالات تا 15 شهریور ماه 1403

آدرس سایت:    wbgp.sums.ac.ir

ایمیل: wbgp.@sums.ac.ir

محورهاي همايش

1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی

نقش محیط های دانشگاهی

ارتقاء فرهنگ عمومی

فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی

فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تولید گندم و غلات سالم

فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته

فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات

فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند

غنی سازی آرد و فراورده های غلات

پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها

کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان

3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات

4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات

5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات

کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها

آنزیم ها

استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و ...

روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات

عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان

روش های کاهش ضایعات نان

بسته بندی های نوین

بسته بندی های هوشمند

6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران

7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات

سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات

چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات

اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات

نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار

8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک

9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات

10- عوامل موثر در تولید گندم مناسب برای تهیه نان کامل

عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و ...
عوامل بهزراعی و بهنژادی

 

پایان پیام / 4436

https://ganjinefars.ir/sn/4436/gfanaris
دانشگاه علوم پزشکیکنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

نظر شما درباره این مطلب

نام شما : * تکمیل شود

ایمیل شما :

نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد

نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )

    برای این مطلب نظری ثبت نشده است

پر بازدید ها

اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز

اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز

بیانیه هفت محوری استاندار فارس

بیانیه هفت محوری استاندار فارس

هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد

هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد

22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد

22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد

هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد

هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد

آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز

آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

جمع آوری ۲۶۰۰ ریسه نوری در شیراز / اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در کاهش مصرف انرژی

جمع آوری ۲۶۰۰ ریسه نوری در شیراز / اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در کاهش مصرف انرژی

دیپلماسی شهری، فرصتی طلایی برای توسعه روابط اقتصادی بین‌شهری

دیپلماسی شهری، فرصتی طلایی برای توسعه روابط اقتصادی بین‌شهری

پرواز اردیبهشت / دل نوشته ای به مناسبت سالگرد عروج مردی که با مردم بود و در قلب ملتی ماند

پرواز اردیبهشت / دل نوشته ای به مناسبت سالگرد عروج مردی که با مردم بود و در قلب ملتی ماند

قطع برق ۲۳۳ اداره دولتی و عمومی پرمصرف در شیراز/ دمای مجاز در ادارات ۲۷ درجه است

قطع برق ۲۳۳ اداره دولتی و عمومی پرمصرف در شیراز/ دمای مجاز در ادارات ۲۷ درجه است

ثبت ۳۲۳۳ اثر تاریخی‌فرهنگی  فارس در فهرست آثار ملی

ثبت ۳۲۳۳ اثر تاریخی‌فرهنگی فارس در فهرست آثار ملی

تغذیه سالم در کودکان 2 تا 5 سال چگونه است؟

تغذیه سالم در کودکان 2 تا 5 سال چگونه است؟

استانداری فارس
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی
پایگاه اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس
پرتال گردشگری فارس
  • معرفی کسب و کار
  • خط مشی
  • ارتباط با ما
  • سخن ما
  • تبلیغات

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن