امروز : یکشنبه 29 تیر 1404
گنجینه های آسمانی؛
از عضو عادی بسیج تا فرماندهی لشکر 19 فجر
یکشنبه 29 تیر 1404 0
به گزارش خبرنگار گنجینه فارس، شهید آوینی معتقد بود معیارهایی اصیل در جهاد فی سبیل الله امت اسلامی ایران وجود داشت که جبهههای جنگ ما را از دیگر جبهههای نبرد، در سراسر دنیا جدا میکند و به آن چهرهای خاص و روحانی می بخشد.
معیارهایی که با عمیقترین اعتقادات ایمانی ملت ما پیوند دارد.
«ایمان» و «حضور بسیجی امت مسلمان» دو عنوان از اصلیترین عناوینی است که آوینی بر آن ها تأکید میکرد و معتقد بود این مشخصهها جنگ و حتی رزمندگان ما را از جنگهای دیگر در سراسر دنیا تمایز میبخشد.
تا حدی که به باور بسیاری از مردم، دفاع مقدس و رزمندگانی که در آن نبرد کرده و به شهادت نائل آمدند همانند گنجینههای گرانبهایی هستند که از سوی خداوند انتخاب شده و آسمانی شدند.
در همین راستا پایگاه خبری گنجینه فارس بر آن شد که در قالب "گنجینههای آسمانی" به روایتگری زندگی شهدایی بپردازد که هم در ۸ سال جنگ تحمیلی و سالهای پس از آن و شهدای مدافع وطن و مدافع حرم به دفاع از این مرز و بوم پرداختند.
و گاه با بعضی از اتفاقات به خوبی میتوان دریافت و به این باور رسید که اینگونه افراد نه تنها گنجینههای آسمانی؛ بلکه انتخابهای آسمانی هستند که خداوند آنها را برای زمانها و مکانهای خاصی انتخاب کرده است. درست مثل ماجرای انتشار اولین شماره از گنجینههای آسمانی که بنا بود به شهیدی از استان فارس اختصاص یابد و درست مصادف شد با روز تشییع پیکر شهیدی که شاید به تعبیری میتوان گفت شهید زنده بود.
سردار شهید غلامحسین غیب پرور کسی که بعد از سالها مجاهدت و رشادت در جبهههای جنگ و سالهای پس از آن و تحمل سختیهایی که یک جانباز شیمیایی تحمل میشود عاقبت در بامداد ۲۵ تیرماه سال جاری به شهادت رسید و امروز بیست و نهم تیرماه تا ساعتی دیگر بر دستان مردم شیراز تا آرامگاه ابدی بدرقه خواهد شد.
سردار غلامحسین غیب پرور که به دلیل عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی به شهادت رسید.،مسئولیت های زیادی را در سپاه و بسیج بر عهده داشت. مهمترین مسئولیت این سردار سپاه در دوران زندگی نظامیاش، ریاست سازمان بسیج مستضعفین بود.
او سمتهای دیگری نظیر فرماندهی سپاه فجر فارس، فرماندهی لشکر ۲۵ کربلا در مازندران، فرماندهی لشکر ۱۹ فجر و جانشینی تیپ حضرت احمد بن موسی (ع) را در کارنامه خود داشته است..
سردار غیب پرور، متولد سال ۱۳۴۱ در شیراز بود.
دوران دانشآموزی او همزمان با دوران پهلوی دوم بود و در این زمان او به فعالیتهایی علیه رژیم گذشته پرداخت. بنا بر خاطرات خودش، او به دلیل پخش اعلامیه از مدرسه اخراج شده بود.
غیب پرور در زمان آغاز جنگ تحمیلی عراق و ایران ۱۷ سال داشت و به لشکر ۱۹ فجر شیراز پیوست. او در همانجا مسئول آموزش عقیدتی سیاسی لشکر شد.
در دوران دفاع مقدس، وی مسئولیتهایی در محور مهندسی رزمی و فرماندهی یگانهای عملیاتی لشکر ۱۹ فجر داشت و پس از جنگ نیز در حوزههای آموزش، فرماندهی و ساماندهی نیروهای جهادی و مردمی نقشآفرینی کرد.
او پس از دوران جنگ مسئول آموزش نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. غیبپرور تا سال ۸۵ به مدت ۵ سال فرمانده لشکر ۲۵ کربلای مازندران بوده است.
او آذرماه ۱۳۹۴ در جمع رزمندگان دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه لشکر ۲۵ کربلا افتخارات زیادی را به دست آورده است گفت: یکی از بهترین دوران زندگیام، پنج سالی بود که در مازندران حضور داشتهام.
با پایان مامموریت در لشکر کربلای مازندران در سال ۱۳۸۵، دو سال فرمانده لشکر ۱۹ فجر استان فارس شد. اما در سال ۱۳۸۷ و تشکیل سپاههای استانی که بنا بر طرح دفاع موزاییکی سردار عزیز جعفری فرمانده کل وقت سپاه ایجاد شدند، و همچنین با ادغام نیروی مقاومت بسیج و نیروی زمینی سپاه، غیب پرور فرمانده سپاه فجر استان فارس شد.
او در این سمت ماند تا آذر ماه سال ۱۳۹۴؛ وقتی سردار حسین همدانی که فرماندهی قرارگاه امام حسین (ع) را بر عهده داشت، در سوریه به شهادت رسید، با حکم فرمانده کل سپاه، این فرمانده سپاه فارس بود که جانشین دوست قدیمیاش در قرارگاه امام حسین(ع) شد.
غیب پرور یک سال این سمت را بر عهده داشت و همزمان فرمانده سپاه فجر نیز بود.
این سردار ارشد، در سال ۱۳۹۵، با حکم فرمانده کل قوا به ریاست سازمان بسیج منصوب شد. حضورش در راس سازمان بسیج تا شهریور ۱۳۹۸ ادامه داشت و در این تاریخ با حکم فرمانده کل سپاه و نظر مساعد رهبر انقلاب، از ریاست سازمان بسیج کنار رفت و به سمت فرماندهی قرارگاه امنیتی امام علی(ع) استان تهران منصوب شد.
البته سمت رسمی «جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع)» است که اصطلاحا فرمانده قرارگاه گفته میشود.
و سرانجام بر اساس این جمله معروف که شهادت هنر مردان خداست و ۶ سال پس از انتصاب وی به فرماندهی قرارگاه مرکزی گردانهای امام علی، در بامداد ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۴ بر اثر «عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی» به شهادت رسیده است.
پایان پیام / 10173
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز
بیانیه هفت محوری استاندار فارس
هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد
آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز
اخبار مرتبط
نیم قرن مجاهدت هیچگاه فراموش نخواهد شد
برپایی همایش شیرخوارگان حسینی ششم تیرماه در سراسر استان فارس
پرواز اردیبهشت / دل نوشته ای به مناسبت سالگرد عروج مردی که با مردم بود و در قلب ملتی ماند
جدیدترین اخبار
انجام موفق عمل پیشرفته ساخت و پیوند مثانه در استان فارس
توقیف پژو حامل ۲۴۴ کیلو تریاک در محور قیروکارزین
روایتهای جعلی از نحوهٔ شهادت سردار شادمانی و سردار حاجیزاده
فرهنگ ناکارآمد گلایه؛ مانع پنهان در مسیر حل بحران انرژی ست
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن