امروز : دوشنبه 12 آذر 1403
نمایشگاه گردشگری پارس در یک نگاه
سه شنبه 19 دی 1402 0
به گزارش گنجینه فارس به نقل از ایسنا سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری پارس از روز چهارشنبه، ۱۳ دیماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان فارس در شیراز افتتاح شد و به مدت چهار روز ادامه یافت.
این نمایشگاه میزبان ۳۰ میهمان از ۹ کشور از جمله عربستان، عراق، کویت سریلانکا، مالزی، ترکیه، آلمان، امارات و پاکستان است. هم چنین در این رویداد صنعتگران و تولیدکنندگان بخش گردشگری و صنایع دستی، از استانهای مختلف کشورمان همچون زنجان، مرکزی، کرمان، یزد، قم، هرمزگان، سمنان و البرز حضور داشتند.
در این نمایشگاه شاهد حضور دانشگاههای تهران، شیراز، میزهای ملی ادبی، گردشگری، هتلهای سنتی و بومگردی، میز خوراک، میز ملی عشایر نیز در سالن حافظ هستیم.
هرمزگان؛ نگین خلیج فارس
رئیس انجمن راهنمایان گردشگری هرمزگان در حاشیه این نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: استان هرمزگان بسیار جذاب و زیبا است، چرا که دو دریای خلیجفارس و دریای عمان را پوشش میدهد. استان هرمزگان دارای تنوع زیستمحیطی، آبی و دارای جاذبههای طبیعی بسیاری است. هم چنین نوع صدفهای این بندر با دیگر دریاها متفاوت است.
مجید هاشمی در همین رابطه از مسئولان خواست تا همت کنند و کسب و کار دریایی را در بندرعباس رونق دهند.
وی در خصوص این نمایشگاه بیان کرد: در شروع به کار نمایشگاه تعلل وجود داشت؛ چراکه افتتاحیه را در هتلی برگزار کرده بودند؛ اما به ما اطلاعی نداده بودند با این حال ما غرفه وی ای پی را گرفتیم و تمام خوراکیها و لباسهای محلی استان هرمزگان را برای مردم به نمایش درآوردیم.
مرمت مکانی به نامسنگ و ستاره در شیراز
عضو انجمن صنفی مرمتگران میراث فرهنگی استان فارس نیز در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه این انجمن در سیزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی شیراز حضور داشت، اضافه کرد: فعالیت این انجمن از شمال تا جنوب استان فارس را پوشش میدهد.
اسماعیل اسلامپور در تشریح فعالیتهای انجمن مرمتگران میراث فرهنگی فارس بیان کرد: این انجمن در اقامتگاههای بومگردی همچون عمارت فرهادی و سرای حوض مرمتهایی را انجام داده است.
وی با بیان اینکه مرمت موزه خصوصی جندیشاپور نیز به همت این انجمن صورت گرفته است، گفت: موزه جندیشاپور تنها موزهای است که بعد از مرمت میتوان بهصورت سهبعدی اشیاء و تاریخچه آن را تماشا کرد.
اسلامپور از مرمت مکانی به نامسنگ و ستاره در شیراز خبر داد و تصریح کرد: این مکان در کنار مسجد نصیرالملک شیراز قرار دارد که در آینده مرمت آن تمام میشود.
بهشت کوچک شیراز کجاست
مدیر موزه باغ جهاننما که به بهشت کوچک شیراز معروف است، هم به خبرنگار ایسنا گفت: موزه باغ جهاننما بسیار گسترده است و در سال ۱۳۹۲ همزمان با روز شیراز به دست مرحوم آیتالله ایمانی، امام جمعه فقید شیراز بازگشایی شده است.
امیر خرمدل با بیان اینکه آثار این موزه شامل مستنداتی از فرامینهای پادشاههای گذشته و عکسهای قدیمی شیراز، پاکتهای قدیمی و... است، بیان کرد: اگر کسی آثاری را از گذشته داشته باشد و بخواهد در معرض دید عموم مردم قرار دهد، میتواند به موزه باغ جهاننما مراجعه کند تا ما این آثار را بخریم.
وی با اشاره به قیمت ورودی یا همان بلیط ورودی موزه باغ جهاننما اضافه کرد: بهای بلیط این موزه ۱۰ هزار تومان است که مردم میتوانند به بازدید از این باغ زیبا و موزه آن بپردازند.
استان فارس فاقد ژئوتوریسم است
مسئول غرفه و عضو هیئت علمی دانشگاه پیامنور استان فارس نیز به خبرنگار ایسنا گفت: در این غرفه طرحی به نام ارتباط صنعت با جامعه ارائه میشود که این طرح با موضوع گردشگری انتخاب شده است که در این طرح سه منطقه ارژن، تنگ چوگان و پریشان در غرب استان فارس را انتخاب کردهایم و تلاش میکنیم به لحاظ علمی، سیاسی، معنوی و مذهبی این مناطق را بهعنوان ژئوپارک ملی و جهانی ثبت کنیم.
رضا صادقی با بیان اینکه هدف از ایجاد ژئوپارک در استان فارس، حفظ محیطزیست است، یادآور شد: این ژئوتوریسم میتواند در جذب گردشگر بسیار مؤثر باشد چرا که در استان فارس چنین ژئوپارکی را نداریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیامنور استان فارس از مسئولان و سرمایهگذاران خواست که برای ایجاد ژئوتوریسم در این استان پهناور که پر از جاذبههای طبیعی است، تلاش کنند.
سپیدان؛ منطقه ویژه گردشگری جنوب کشور
مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپیدان نیز در حاشیه این نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه شهرستان سپیدان شهری چهارفصل و دارای تفرجگاه و جاذبههای طبیعی بسیار زیبایی است، افزود: این شهرستان دارای آبشار درونریز جهان به نام مارگون است که یکی از آبشارهای خاص در ۴۵ کیلومتری شهر اردکان واقع شده است.
علی حبیبی افزود: ۳۰ درصد از جمعیت شهرستان سپیدان عشایر هستند و بافت روستایی بسیار خوبی در این شهرستان قرار دارد. هم چنین جاذبههای طبیعی بسیار خوبی همچون برم فیروز و دشت همایجان در این شهرستان وجود دارد.
وی تصریح کرد: از تمام هم استانیها و مردم کشور دعوت میکنیم که به شهرستان سپیدان آمده و از جاذبههای طبیعی این شهرستان لذت ببرند؛ اما نکتهای را مدنظر خود قرار دهند، این طبیعت امانتی در اختیار ما است و ما باید این امانت را برای آیندگان حفظ کنیم.
فرصت جذب گردشگر را از دست ندهیم
مسئول غرفه انجمن راهنمایان گردشگری استان فارس هم در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: فارس یک استان پر جاذبه است که از نظر انواع گردشگریهای مختلف سلامت، تاریخی و زیارتی حرف اول را در کشور میزند.
فریده اسدی افزود: در طول سال با برگزاری این نمایشگاهها سعی میکنیم که راهنمایان گردشگری فارس را در اختیار مسافران خارجی جهت معرفی اماکن تاریخی، محصولات فرهنگی و صنایعدستی شهرستانها قرار دهیم تا بتوانند همه حیطههای گردشگری را به گردشگران معرفی کنند.
اسدی در پایان این نکته را یادآور شد که نباید فرصت جذب گردشگر به استان را از دست دهیم و باید تلاش کنیم گردشگران به استان فارس بیش از قبل ورود پیدا کنند و ما راهنمایان هم برای جذب گردشگر تلاش خود را انجام میدهیم.
دانشگاه تهران؛ پیشگام در توسعه غذای جنوب کشور
مسئول غرفه دانشگاه تهران در این نمایشگاه هم به خبرنگار ایسنا گفت: ما برای اولینبار آکادمی خوراکهای جنوب کشور را راهاندازی کردهایم که کمک به رونق فعالیتها صنعت خوراک میکند. این آکادمی باعث میشود که به آشپزی ایرانی بهصورت تخصصیتر نگاه کنیم چرا که خوراکها مخصوصاً در جنوب کشور یکی از مواردی است که باعث جذب گردشگر میشود.
احمد مرادی افزود: این آکادمی کمک میکند که آشپزی ایرانی تخصصیتر پیش رود برای مثال ما چند نوع نان داریم که آموزش میتوانیم بسیار خوب پیش رویم.
مسئول غرفه دانشگاه تهران که به نام آکادمی غذای جنوب کشور در این نمایشگاه نامگذاری شده است، ادامه داد: ما میخواهیم آنقدر این آکادمی را گسترش دهیم تا بتوانیم به دانشجویان خارج از کشور فرهنگ غذایی خود را انتقال دهیم.
علی حسین والی، مدیر آموزش و پرورش نجف اشرف نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه به خبرنگار ایسنا گفت: از جمهوری اسلامی و سفارت ایران به دلیل برپایی چنین نمایشگاهی تشکر میکنم. قطعا نمایشگاه بسیار خوبی بود چرا که این نمایشگاه همه اقوام ایرانی را در هر لباس و سنتی توصیف میکند و میتواند برای رونق گردشگر در ایران و جهان موثر باشد. امیدواریم بتوانیم در کشور عراق هم همچین نمایشگاهی برپا کنیم و از تمام اقوام ایرانی برای حضور در نمایشگاه خود دعوت میکنیم.
به گزارش ایسنا، قطعا برگزاری نمایشگاه گردشگری پارس میتواند فرصتی برای معرفی توانمندیهای فارس به فعالان حوزه گردشگری داخلی و خارجی باشد.
پایان پیام / 277
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : *
ایمیل شما :
نظر شما : *
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز
بیانیه هفت محوری استاندار فارس
هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد
آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز
اخبار مرتبط
شیراز به یکی از کرسی های آسیایی دست یافت
جوانههای گردشگری خلاق از دل نمایشگاه بینالمللی پارس
ارتباط علمی بین المللی جهاد دانشگاهی فارس در نمایشگاه گردشگری پارس
غذاهای سنتی شیراز بسیار خوشمزه هستند، در ماه رمضان فستیوال غذاهای سنتی برپا کنید
مهمان نوازی ایرانیان شهرت جهانی دارد
حذف بروکراسی اداری از پیش پای سرمایه گذاران گردشگری فارس
جدیدترین اخبار
اتحاد مثلث طلایی گردشگری ایران و بازنگری و اصلاح پیمان های پیشین
همافزایی رمز عبور از موانع و گرههای اقتصادی و گردشگری
استقبال شهر دوستدار خانواده از رویداد سواد رسانه و سلامت روان در هوای بارانی
مساجد می توانند بسیاری از مشکلات استان را حل کند
آیا صنعت گردشگری یک کشور میتواند در جنگهای نرم مورد حمله قرار گیرد؟
پدیده «شبکه سیال» و «لحظه شگفت انگیز»
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن