امروز : پنج شنبه 1 آذر 1403
کدام رستورانها جزو مصادیق تاسیسات گردشگری قرار میگیرند؟
پنج شنبه 11 مرداد 1403 0
به گزارش گنجینه فارس به نقل از خبرنگار میراثآریا، علیاصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تخصصی بینالمللی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فستفود و کترینگ که چهارشنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار شد، بیان کرد: این نمایشگاه نسبت مستقیمی با ماموریتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دارد.
او تکمیل و همافزایی زنجیره ارزش خدمات گردشگری را از برنامههای اصلی در دوره تصدیگری خود در این مسئولیت عنوان کرد و اهمیت ارتباط سیستمی میان اجزای مختلف زنجیره خدمات گردشگری و مشخص بودن نحوه همکاری و همافزایی اجزا را مورد تاکید قرار داد.
معاون گردشگری از غذا و نوشیدنی بهعنوان یکی از اجزای مهم این زنجیره نام برد و به برگزاری جلسات مستمر و متعدد با ارائهکنندگان خدمات غذایی طی دو سال گذشته اشاره کرد و افزود: در نتیجه این هماندیشیها یکی از راههایی که میتوانست موجب تقویت همافزایی و همکاری بین زنجیره خدمات گردشگری شود این بود که آن دسته از رستورانهایی که ارتباط مستقیم با گردشگری دارند در زمره تاسیسات گردشگری قلمداد شوند و از مزیتهای حوزه گردشگری بهرهمند شوند.
شالبافیان تصریح کرد: با پیشنهاد وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همچنین تصویب هیات وزیران برخی از ارائه دهنگان غذا که ارتباط مستقیم با حوزه گردشگری دارند از جمله رستورانهای ملل، رستورانهای بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و بین راهی در دامنه شمول تاسیسات گردشگری قرار گرفتند و میتوانند از مشوقها و مزیتهای حوزه گردشگری از جمله تسهیلات و تعرفههای انرژی استفاده کنند.
او افزود: همانگونه که مراکز اقامتی نقش مهمی را در حوزه گردشگری ایفا میکردند با تصویب هیات وزیران، رستورانها و مراکز پذیرایی که شان گردشگری دارند میتوانند مجوزها و مشوقهای لازم را از وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دریافت کنند.
معاون گردشگری با اشاره به گستردگی حوزه خدمات غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه تمامی این حوزه به سفر و گردشگری مرتبط نمیشود طبیعتا تمامی آنها در این دامنه قرار نمیگیرند.
شالبافیان با بیان اینکه یکی از اصلیترین مولفههای رضایت گردشگر خدمات غذایی و نوشیدنی است، ابراز امیدواری کرد این مهم به رضایتمندی بیشتر گردشگران منجر شود.
معاون گردشگری توسعه موضوعی و مکانی نمایشگاهها را از دیگر ماموریتها و سیاستها عنوان کرد و افزود: در حوزه گردشگری به غیر از نمایشگاه بینالمللی تهران در قالب استانها نمایشگاههای گردشگری را برگزار میکنیم، از نظر موضوعی نیز متناسب با ظرفیتهای گردشگری باید دامنه شمول نمایشگاهها وسیعتر شود و نمایشگاه حاضر یکی از آن مصادیق است که باید فعالان گردشگری مشارکت بیشتری در آن داشته باشند.
پایان پیام / 4481
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
بیانیه هفت محوری استاندار فارس
اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز
هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد
آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز
اخبار مرتبط
احیاء میدان نقاره خانه شیراز باآزاد سازی محور زندیه
شیراز پس از سالها صاحب دریاچه با کارکردهای گردشگری، ورزشی و تفریحی خواهد شد
خط 2 مترو شیراز، آب انبار زندیه را می بلعد
شعب استانی انجمن خیرین میراث فرهنگی در سراسر کشور راه اندازی شد.
اقناع افکار عمومی توسط متخصصان در اجرای پروژه های توسعه شهری ضروری است
تاکید بر نقش استان فارس در نیل به هدف ۱۵ میلیون گردشگر خارجی
جدیدترین اخبار
مدل موفق ایجاد اماکن گردشگری در بافت تاریخی که موجب پویایی محل شده است/مدیر هتل بوتیک شاه ...
گردشگری ورزشی سومین شاخه درآمدزای گردشگری جهان
موافقت با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری
افزایش پرواز های هفتگی فرودگاه بوموسی
باز آفرینی و تبدیل محله های قدیمی در شهرداری منطقه 11 شیراز به محله های گردشگری
همه افراد باید در اقدامات فرهنگی دخیل باشند
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن