امروز : پنج شنبه 1 آذر 1403
ورود بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر به ناوگان هوایی در دولت سیزدهم
چهار شنبه 20 تیر 1403 0
به گزارش گنجینه فارس به نقل ازتسنیم، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشور (سهشنبه، ۱۹ تیرماه) در نشست خبری بررسی عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم با اشاره اینکه 28 ایرلاین خارجی به ایران پرواز دارند، اظهار کرد: در دولت سیزدهم 101 فروند هواپیما (هواپیمای مسافربری، هواپیمای باری، هلی کوپتر) وارد ناوگان هوایی کشور شد که از این تعداد 55 فروند وارد چرخه عملیات پروازی شده است
وی با بیان اینکه حوزه هوایی در لبه فناوری حرکت میکند، گفت: با توجه به تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان انتشار اخبار این صنعت بیشک حائز اهمیت بوده و یکی از مؤلفههای اثرگذار در کشور توسعه یافته و در حال توسعه، توسعه یافتگی در حوزه هوایی است.
او تصریح کرد: شرایط کرونا، وضعیت نابسامان اقتصادی شرکتهای هواپیمایی، تحریمها و … در سال ۱۴۰۱ باعث شده بود هواپیماها در کشور زمینگیر شوند و برای خروج از این شرایط راهبردهای نوآوری، توسعه ناوگان، نوسازی و تابآوری و ساخت هواپیمای بومی در پیش گرفته شد.
به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشور؛ در دولت سیزدهم بیش از ۴۰ توافقنامه بینالمللی با کشورهای همسایه و منطقه منعقد شد.
واسطه ها در دولت قبل خرید هواپیما را لو دادند محمد محمدی بخش با اشاره به اظهارات مدیرعامل ایران ایر مبنی بر اینکه تعدادی از شرکتهای هواپیمایی پول خرید هواپیما را پرداخت کردند اما هواپیما وارد کشور نشد، افزود: در دولت سیزدهم تمام هواپیماهای خریداری شده که پول آنرا پرداخت کردهایم، وارد کشور شده است. وی ادامه داد: متاسفانه در دولت قبل به دلیل رفتار غیرحرفه ای واسطه ها، فرآیند خرید هواپیما لو رفت و هواپیما وارد کشور نشد. وی تاکید کرد: سازمان هواپیمایی کشوری پیگیر این موضوع است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادا مهاظهارکرد: در سه سال گذشته با وجود مواجهه با انواع تحریمها و مشکلات، اما ایمنی و امنیت در صنعت هوایی در عالیترین سطح رعایت شد و هماکنون ۲۸ شرکت هواپیمایی خارجی به کشورمان پرواز دارند و در حوزه حمل باری با پنج قاره جهان کار میکنیم.
وی افزود: در ۳۳ ماه گذشته بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر به ناوگان هوایی اضافه شد که اکنون ۵۵ فروند از آنها در چرخه عملیاتی مشغول فعالیت است.
محمدیبخش تصریح کرد: در زمینه تابآوری در سالهای گذشته در تأمین و تعمیر قطعات با موانع متعددی مواجه بودیم که به همت شرکتهای دانش بنیان تاکنون بیش از ۲ هزار قطعه هوایی طراحی و ساخته شده و افزون بر ۳۰۰ هزار قطعه نیز وارد ناوگان شده و مورد استفاده قرار گرفته و برای تعمیر و اورهال هواپیماهای غیر ایرانی نیز در داخل کشور با تلاش دانشمندان نخبه و با استفاده از شرکتهای دانش بنیان انجام میشود و در هیچ حوزهای از تعمیرات و اورهال و … نیاز به خارج نداریم.
وی درباره قیمتگذاری بلیت هواپیما، اظهار داشت: نرخ گذاری بر عهده شورای عالی هواپیمایی است؛ سال 94 قانون برنامه پنجم اجرا و آزادسازی قیمت بلیت هواپیما اعلام شد.
وی با اشاره به افزایش 29 درصدی قیمت بلیت هواپیما در اردیبهشت ماه سال 1402 توسط ستاد تنظیم بازار گفت: این مسئله مطرح شد که آیا ستاد تنظیم بازار، شورای عالی هواپیمایی، سازمان هواپیمایی می توانند قیمتگذاری کنند. نظر سازمان هواپیمایی این بود که شورای عالی هواپیمایی این کار را انجام دهد.
وی با بیان اینکه موظف هستیم قیمت های جدید بلیت هواپیما را اعمال کنیم، افزود: با توجه به شرایط کشور، آیین نامه ای را برای نظارت و کنترل شبکه هفته گذشته ابلاغ شد.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان هواپیمایی کشوری ایمنی پروازهاست، اضافه کرد: برای اینکه بازار رها شده نباشد، صورتجلسه کردیم تا ایرلاین از دیروز تا قیمت ها را در سایت خود بارگذاری کنند.در ادامه مسیر یعنی بازگشت به قیمتگذاری توسط شورای عالی هواپیمایی پیگیر هستیم. این موضوع را از طریق سران قوا پیگیری خواهیم کرد.
محمدی با اشاره به اینکه تعداد ناوگان هوایی با میزان تقاضا متناسب نیست، تصریح کرد: 550 فروند هواپیما در کشور نیاز داریم. امروز سبد خانوار مردم در حوزه پرواز کاملا باز شده است. به عنوان نمونه در نوروز 1401 بالغ بر 2.5 میلیون نفر، در نوروز سال گذشته 2.9 میلیون نفر و نوروز 1403 بالغ بر 3.4 میلیون نفر از طریق حملونقل هوایی جابجا شدند.
وی از ارائه محاسبه نرخ 60 سنت دلار برای سوخت ایرلاین های داخلی به کمیسیون اقتصادی دولت خبر داد و گفت: برای توزیع پروازها و برقراری به مناطق کم برخوردار لازم است قیمتگذاری به شورای عالی هواپیمایی برگردد.
وی از رشد متوازن پروازهای داخلی و خارجی به صورت همزمان خبر داد و با بیان اینکه قانونگذار به صنعت هوانوردی اختیار داده که یک ایرلاین به داخل کشور بیاید یا خیر، اظهار کرد: نظر وزیر انجام پروازهای داخلی توسط شرکتهای خارجی است که البته ملاحظاتی دارد که باید به آن توجه شود.
پایان پیام / 4439
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
بیانیه هفت محوری استاندار فارس
اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز
هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد
آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز
اخبار مرتبط
احیاء میدان نقاره خانه شیراز باآزاد سازی محور زندیه
شیراز پس از سالها صاحب دریاچه با کارکردهای گردشگری، ورزشی و تفریحی خواهد شد
خط 2 مترو شیراز، آب انبار زندیه را می بلعد
شعب استانی انجمن خیرین میراث فرهنگی در سراسر کشور راه اندازی شد.
اقناع افکار عمومی توسط متخصصان در اجرای پروژه های توسعه شهری ضروری است
تاکید بر نقش استان فارس در نیل به هدف ۱۵ میلیون گردشگر خارجی
جدیدترین اخبار
مدل موفق ایجاد اماکن گردشگری در بافت تاریخی که موجب پویایی محل شده است/مدیر هتل بوتیک شاه ...
گردشگری ورزشی سومین شاخه درآمدزای گردشگری جهان
موافقت با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری
افزایش پرواز های هفتگی فرودگاه بوموسی
باز آفرینی و تبدیل محله های قدیمی در شهرداری منطقه 11 شیراز به محله های گردشگری
همه افراد باید در اقدامات فرهنگی دخیل باشند
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن