امروز : پنج شنبه 1 آذر 1403
استاد محمد هادی ستایش مدیر خانه هنر ستایش در نشست هیات اندیشه ورز گردشگری استان:
استفاده از تکنولوژی و فناوری روز دنیا بهترین روش برای موفقیت در نمایشگاه های بین المللی گردشگری
جمعه 10 آذر 1402 0
استاد ستایش تاکید کرد برای حضور موثر در نمایشگاه ها باید با تغییر روش های کلیشه ای سابق به سمت استفاده از علم روز و بهره گیری از نیروهای متخصص برای جذب سرمایه گذار برویم.
استاد ستایش با اشاره به استفاده از ظرفیت افراد متخصص در حوزه مدیریت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود چنین اشخاصی میتواند در معرفی یک نمایشگاه و فضاهای ایجاد شده در آن نقش بسیار موثری داشته باشند.
وی افزود بطور مثال در یک اکسپو و یا یک نمایشگاه گردشگری با در اختیار قراردادن تجهیزات دیجیتال و عقد قرارداد با فردی با توانمندی بازاریابی برای معرفی نمایشگاه در ازای جذب حداقل ده سرمایه گذار خوب میتوان امید بیشتری به موفقیت داشت تا حضور متداول غرفه داران و کارشناسان!
استاد ستایش با تاکید بر استفاده از علم روز و فضای دیجیتال برای معرفی ظرفیت های فارس در فضای بین الملل خاطرنشان کرد به کمک فضاهایی مانند متاورس و هوش مصنوعی و پلتفرم های مجازی که در همه جای دنیا مرسوم است میتوانیم برای توسعه گردشگری و صنایع دستی و معرفی محصولات خود استفاده بهینه کنیم.
چرا فارغالتحصیلان گردشگری خانه نشین هستند؟
استاد ستایش در بخش دیگری از صحبت های خود با اظهار نگرانی از فقدان نیروی انسانی متخصص در حوزه گردشگری افزود همه اقامتگاه ها دچار معضل کمبود نیروی انسانی هستند و ما با چالش نیروی انسانی خوب و کاربلد مواجهیم درحالی که فارغ التحصیلان این رشته به مشاغل دیگر روی آورده اند.
وی افزود چرا فارغ التحصیلان گردشگری خانه نشین اند یا در مشاغل پایین تر فعال هستند در حالی که میتوانند کارآفرین باشند!
توریست ها سفرای فرهنگی ایران به سایر نقاط جهان هستند
مهندس ستایش مدیر خانه هنر ستایش به خانه خود بعنوانی محلی برای برگزاری رویدادهای هنری اشاره و خاطرنشان کرد میتوانیم خانه هایمان را تبدیل کنیم به محلی برای جذب هنرمندان سراسر دنیا که بصورت تجربی آموزش ببینند و خلق اثر داشته باشند و ضمن آشنایی با فرهنگ و هنر ایرانی سفیر فرهنگی ایران در سایر کشورها شوند.
وی ادامه داد البته نمیتوانیم تنها چشم انتظار حضور گردشگر به خانه هایمان باشیم بلکه باید با ایجاد خلاقیت و نوآوری با برگزاری رویدادهای مختلف در جذب توریست بکوشیم
سیستمهای آموزشی در حوزه مهارت آموزی جوانان موفق عمل نکرده اند
استاد ستایش با اشاره به حضور دانش آموزان و دانشجویان در خانه هنر ستایش برای رویدادهای مختلف با اظهار تأسف از فقدان سواد و مهارت کافی جوانان افزود متاسفانه سیستمهای آموزشی ما در توانمندسازی نوجوان و جوانان موفق عمل نکرده اند اما میتوان با آگاهی سازی نسبت به این موضوع سهم بسزایی در جریان سازی برای رشد مهارت ها برای جوانان از سوی مراکز غیردولتی و مردمی داشت.
گفتنی است محمد هادی ستایش هنرمندی است که نشان ملی و بینالمللی یونسکو در هنر خاتم را دریافت کرده است. او عضو بنیاد ملی نخبگان است و چهارده سال سابقهی تدریس در دانشگاه شیراز را دارد. از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۱ نیز رئیس هیئتمدیرهی انجمن هنرهای تجسمی و سنتی فارس بوده و از سال ۱۳۹۱ تاکنون مدیرعامل آن انجمن است.
پیشهی خانوادگی او هنر خاتم است و تا به امروز هنر خاتم شیراز و ستایش و خاندانش، از هم جدانشدنی بودهاند. محمدهادی ستایش متولد خرداد 1354 در شیراز است. وی از کودکی نزد پدرش به فراگیری این شاخه از هنر میپرداخت. او در سن 21 سالگی با نشان هنری که مورد تایید وزارت علوم است در دانشگاه شیراز مشغول به تدریس شد که به مدت 14 سال به طول انجامید و خود در رشته هنرهای تجسمی گرایش گرافیک فارغ التحصیل شد.
وی از سال 1390 تا 1394 مدیر نگارخانهی وصال شد و سپس فعالیت خود را بهعنوان مدیر و مؤسس موزهی گالری آب شروع کرد. او همچنین مدیریت گروه ایرانی در فستیوال تنوع فرهنگ در کشور قطر را داشته است. ستایش عهدهدار مدیریت و برگزاری بیش از 500 نمایشگاه و رویداد فرهنگی-هنری نیز بوده است.
مدیریت و برگزاری بیش از 200 نشست ادبی و فرهنگی به همراه چندین جشنوارهی فرهنگی، هنری، باستانی و ملی هم در کارنامهی وی دیده میشود.
علاوه بر هنر خاتم شیراز که با نام ستایش و خاندان او عجین شده، گردشگری ایران نیز مرهون خدمات محمدهادی ستایش است و از او تأثیر زیادی پذیرفته است. وی سال 1396 اقامتگاه بومگردی ستایش را تأسیس نمود و مدیریت آنجا را تاکنون عهدهدار شده است که کارگاه های آموزشی خاتم را نیز در همان محل برگزار می کند.
وی در نمایشگاههای صنایعدستی و گردشگری پرتغال، مجارستان، کویت، قطر، هند، مالزی و عمان شرکت کرده است. علاوه بر این سابقهی پربار، محمدهادی ستایش هفت دورهی نمایشگاههای گردشگری و صنایعدستی کشور هند را نیز برگزار کرده و مدیریت گروه ایرانی در نمایشگاههای گردشگری و صنایعدستی کشور عمان را بر عهده داشته است.
او حامی ویژهی گردشگری، فرهنگ و هنر در حوزهی ملی و بینالملل است و بیش از سی رویداد گردشگری، ادبی، هنری در بافت تاریخی در دو سال اخیر برگزار کرده است. ستایش به واسطه روحیه خلاقانه و نوآورانه خود، اولین نشان بینالمللی یونسکو (مهر اصالت) در هنر خاتم را در سال 2010 از آن خود کرد. به یمن تلاشهای ستایش، نشان جغرافیایی خاتم به نام خواستگاه اصلی این هنر یعنی شیراز نیز ثبت گردیده است. سال گذشته نیز در روز جهانی صنایع دستی به عنوان سفیر اشاعه فرهنگ و هنر ایران در حوزه بین الملل برگزیده شد.
پایان پیام / 224
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
بیانیه هفت محوری استاندار فارس
اطلاعیه شرکت گاز مبنی بر احتمال قطعی گاز در مناطقی از شیراز
هتل پنج ستاره رز در شهر صدرای شیراز افتتاح شد
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هگمتانه به شکل رسمی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد
آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز
اخبار مرتبط
اتمام جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی آغاز راه است
احتمال انصراف ایران از ساخت پاویون در اکسپو ژاپن
ضلع سوم حماسه و هنر با میزبانی در هفتمین کنگره بینالمللی اندیشههای قرآنی مقام رهبری تکم...
مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی چندرسانه ای میراث فرهنگی برگزار شد
اعلام آمادگی یونسکو برای همکاری و کمک به اهداف جشنواره میراث فرهنگی
جشنواره چندرسانه ای میراث فرهنگی، هم افزایی هنر و تاریخ
جدیدترین اخبار
مدل موفق ایجاد اماکن گردشگری در بافت تاریخی که موجب پویایی محل شده است/مدیر هتل بوتیک شاه ...
گردشگری ورزشی سومین شاخه درآمدزای گردشگری جهان
موافقت با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری
افزایش پرواز های هفتگی فرودگاه بوموسی
باز آفرینی و تبدیل محله های قدیمی در شهرداری منطقه 11 شیراز به محله های گردشگری
همه افراد باید در اقدامات فرهنگی دخیل باشند
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن