امروز : پنج شنبه 16 آذر 1402
توسعه گردشگری سلامت فارس با انسجام و همکاری بین بخشی سازمان های متولی
یکشنبه 14 آبان 1402 0
وی با ارائه گزارشی از این کارگروه افزود خروجی این تصمیمات به صورت فصلی با حضور استاندار فارس در شورای راهبردی گردشگری سلامت به تصویب نهایی میرسد و تمام فرایند حضور گردشگر سلامت از زمان حضور در مبادی ورودی هوایی و زمینی تا پایان درمان و خروج از کشور به دقت بررسی و برای آن برنامه ریزی لازم صورت میپذیرد.
فرخ زاده اشاره ای هم به ساماندهی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی دارای مجوز بند ب در این حوزه داشت و افزود پس از خراسان، فارس با تشکیل انجمن حرفه ای گردشگری سلامت در حال تدوین برنامه و استراتژی حضور موثر بخش خصوصی در مسیر توسعه این صنعت است.
وی با تاکید بر بالا بودن میزان اشتغال در حوزه گردشگری سلامت به معرفی بازارهای هدف و جدید در جهت گیری های آینده و طرح توسعه این صنعت اشاره کرد. فرخ زاده رشد بیمارستانهای دارای مجوز پذیرش بیماران خارجی (ipd) از ۸ به ۱۸، راه اندازی خط تلفن گویا برای بیماران خارجی در مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) علاوه بر زبان فارسی، به زبان های عربی و انگلیسی، جلسات مستمر با سفرای کشورهای هدف حوزه سلامت، پیشرفت قابل توجه در زیر ساخت های شهر سلامت، طرح توسعه بیمارستان پیوند، بیمارستان رسول اعظم و تخصیص زمینهای شهر دانشگاهی را از دستاوردهای توسعه گردشگری سلامت در فارس دانست.
جانشین استاندار فارس در شورای سلامت در این نشست با بیان اینکه از سال گذشته مترجمان و تسهیل گران سلامت فارس در طرح ساماندهی و صدور کارت مجوز فعالیت شرکت کرده و دوره های آموزشی را گذرانده اند اظهار داشت در آخرین جلسه شورای راهبردی گردشگری سلامت استاندار فارس از متولیان اجرایی خواست تا از این پس از فعالیت مترجمین بدون مجوز ممانعت نمایند که به زودی این دستور ابلاغ خواهد شد.
معاون استاندار فارس در پایان برخی موانع و مشکلات توسعه این صنعت از جمله طولانی بودن فرآیند درمان، عدم رعایت حقوق گردشگران سلامت، گرانی برخی تجهیزات، نرخ های دو گانه و چندگانه درمان و تبلیغات نامنظم را برشمرد و تاکید کرد باید با رفع این مشکلات بهترین نوع خدمات را ارائه بدهیم و نجات جان بیماران و میزان رضایت مندی آنها بهترین پاداش برای تلاش ها در این حوزه است.
در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، یاسوج، بوشهر، هرمزگان، کرمان، زاهدان، گراش، لار، فسا، جهرم و رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون گردشگری استانداری فارس، معاون مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، معاون درمان دانشگاه و جمعی از کارشناسان و فعالان عرصه گردشگری سلامت و شرکتهای تسهیلگر این استانها برگزار شد، چالشها و راهکارهای توسعه گردشگری سلامت در استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور بررسی شد.
پایان پیام / 201
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : *
ایمیل شما :
نظر شما : *
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
پر بازدید ها
راهاندازی میز ارتباطات مردمی با حضور نماینده تامالاختیار وزیر میراثفرهنگی
حضور پرقدرت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی فارس در نمایشگاه بینالمللی خودرو شیراز
22 سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان مهر اهداء شد
هیئات در محرم به تمامی مناطق شهر حال و هوای حسینی دهند
مدیریت، عامل ۷۰ درصد نارضایتیها
مباهله؛ روزی که پیامبر اکرم(ص) مسیحیان نجران را به اسلام دعوت کرد
اخبار مرتبط
بهره برداری از پایگاه الکترونیک سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری پارس
تورهاي شيرازگردي همزمان با نمايشگاه گردشگری پارس اجرايي ميشود.
هدفمند شدن صنعت گردشگری را در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی پارس(شیراز) دنبال خواهیم کرد.
حضور متفاوت رسانه ها در نمایشگاه گردشگری امسال
نمایشگاه بیناللملی گردشگری پارس(شیراز) باید پیام وحدت و اقتصاد گردشگری را مخابره کند.
استفاده از تکنولوژی و فناوری روز دنیا بهترین روش برای موفقیت در نمایشگاه های بین المللی گر...
جدیدترین اخبار
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد خبرگزاری گنجینه فارس محفوظ می باشد. کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن